ΚΑΛΑΘΙ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΓΙΑ ΚΛΑΡΚ 200cmX180cmΧh100cm

Καλάθι μεταλλικό για περονοφόρο (κλαρκ). Από γαλβανισμένο χάλυβα μεγάλης αντοχής. Ιδανικό για μεταφορά, φόρτωση και εκφόρτωση φυτών. Εναλλακτική χρήση του και η διευκόλυνση στην διαδικασία κλαδέματος ψηλών δέντρων. Επιφάνεια φόρτωσης 200 x 180 cm. Ύψος 100 cm.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΧΑΜΗΛΗ ΜΑΥΡΗ

Γλάστρα φυτωρίου μαύρη χαμηλή πολυαιθυλενίου Ιταλικής προέλευσης με τρύπες στο πλάι για καλύτερη αποστράγγιση. Ιδανικές γλάστρες για φυτά που δεν απαιτούν βαθύ ριζικό σύστημα,όπως οι πόες. Είναι άθραυστη. Διατίθενται σε μεγέθη χωρητικότητας από 4,3-25 lt. Ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Παράγονται από 70% καθαρό και 30% ανακυκλώσιμο πολυαιθυλένιο

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΑΥΡΗ

Αποστάτες πλαστικοί από μαλακό πολυαιθυλένιο. Ιδανικοί για εύκολη τακτοποίηση φυτωρίων και παρτεριών καθώς και για την αποφυγή της πτώσης των φυτών σε γλάστρα από τον αέρα. Διατηρούν σταθερή την απόσταση μεταξύ των γλαστρών για μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα. Τα φυτά δεν τραυματίζονται από την πτώση. Επίσης δεν μπλέκονται μεταξύ τους αφού ελέγχουμε την απόσταση που τοποθετούνται οι γλάστρες με αποτέλεσμα την καλύτερη ανάπτυξη τους. Διατίθενται σε μήκος από 14cm-32cm.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΠΙΑΤΟ GRECIA TERRACOTTA

Πιάτο πλαστικό με μαίανδρο από πολυπροπυλένιο με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Συνδυάζεται με γλάστρες campana, ciotola, etrusco, tuscany. Χρώμα : terracotta. Διατίθεται σε διαστάσεις από Φ13 έως Φ37

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΛΙΠΑΣΜΑ AXION BLUE 12-12-18 25kg

Σύνθετο κοκκώδες λίπασμα για δυναμικές και απαιτητικές καλλιέργειες. Περιέχει σε ιδανική σχέση τα κύρια θρεπτικά μακροστοιχεία: άζωτο(Ν), φώσφορο ως (Ρ2Ο5) και κάλιο ως (Κ2Ο), σε μορφές ευδιάλυτες και άμεσα αφομοιώσιμες για όλα τα φυτά. Περιέχει επίσης τα απαραίτητα για τα φυτά ιχνοστοιχεία: σίδηρο(Fe), ψευδάργυρο(Ζn), χαλκό(Cu) και βόριο(Β), σε ικανοποιητικά ποσοστά, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες όλων των δυναμικών καλλιεργειών, όπως αμπέλια, ελιές, ακτινίδια, οπωροκηπευτικά (υπαίθρια και θερμοκηπίου), ανθοκομικά, καλλωπιστικά φυτά, εσπεριδοειδή κ.α.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ TUSCANY TERRACOTTA

Γλάστρα από πολυπροπυλένιο με μεγάλη αντοχή στο χρόνο , τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι μια όμορφη γλάστρα ιδανική για μπαλκόνια και κήπους. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Χρώμα : terracotta *Κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα χρώματα Σε μεγέθη από 1,7lt-30lt.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ ETRUSCO TERRACOTTA

Γλάστρα από πολυπροπυλένιο με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Με χαμηλό σχήμα και φαρδύ. Μοντέρνο στυλ κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα φυτών. Είναι μια όμορφη γλάστρα ιδανική για μπαλκόνια και κήπους. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Χρώμα : terracotta *Κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα χρώματα Σε μεγέθη από 2.3lt-170lt.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΠΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΣΗΣ

Πάγκος μεταφύτευσης μεταλλικός από γαλβανισμένο χάλυβα. Με βάση για καλή στήριξή του, καθώς και τέσσερις ρόδες για εύκολη μεταφορά.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΛΙΠΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Κλιπ πλαστικό για την στερέωση του νάιλον στους σωλήνες. Διαστάσεις: * Διάμετρο 20 (1/2”) * Διάμετρο 25 (3/4”) * Διάμετρο 30 (1”) * Διάμετρο 42 (1”1/2) * Διάμετρο 50 (2”)

Μονάδα Μέτρησης: Κιλά

ΚΛΙΠΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ

Κλιπ μεταλλικό για την στερέωση του νάιλον στους σωλήνες. Διαστάσεις: * Διάμετρο 20 (1/2”) * Διάμετρο 25 (3/4”) * Διάμετρο 32 (1”) * Διάμετρο 35 (1”1/4) * Διάμετρο 45/50 (2”)

Μονάδα Μέτρησης: Κιλά

ΚΑΡΟΤΣΙ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΕΣ

Καρότσι μεταλλικό από γαλβανισμένο χάλυβα με χερούλια δαγκάνες και με μεταβαλλόμενο ύψος. Χάρη στο σύστημα με τις λαβίδες μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετκά μεγέθη γλαστρών με τρόπο εύκολο και άμεσο με μια απλή ρύθμιση από πάνω. Αποτελείται από 2 ρόδες από χονδρό λάστιχο καουτσούκ ώστε να μην ολισθαίνει και με ειδικά σχεδιασμένα χερούλια για ευκολία μεταφοράς. Ιδανική λύση για την μεταφορά γλαστρών στο φυτώριο.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΡΟΤΣΙ ΦΥΤΩΡΙΟΥ LONDRINA

Καρότσι μεταλλικό από γαλβανισμένο χάλυβα. Οι ρόδες του είναι από χονδρό λάστιχο καουτσούκ ώστε να μην ολισθαίνει και με ειδικά σχεδιασμένα χερούλια για ευκολία μεταφοράς. Ιδανικό για την μεταφορά γλαστρών και δεμάτων στο φυτώριο.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια