ΧΕΡΟΥΛΙ ΓΙΑ ΡΟΛΟ ΔΙΧΤΥ/ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Χερούλι πλαστικό για ρολό δίχτυ ή μεμβράνη. Με επένδυση στο χερούλι ώστε να είναι ευκολότερη η χρήση του.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΡΟΤΣΙ ΦΥΤΩΡΙΟΥ UNISTANDARD

Καρότσι UNISTANDARD μεταλλικό από γαλβανισμένο χάλυβα, για την μεταφορά και την έκθεση των φυτών σε πλαστικούς δίσκους ή σε γλαστράκια. Περιλαμβάνει την βάση και τις 4 κολώνες στις οποίες στηρίζονται τα ράφια. Η βάση είναι από ανθεικτικό ξύλο με γαλβανισμένο μεταλλικό περίβλημα στο οποίο ειναι προσαρμοσμένες οι υποδοχές για τις 4 κολώνες, 2 περιστρεφόμενες ρόδες και 2 ρόδες με φρένο. Ιδανική επιλογή για την μεταφορά φυτών εντός και εκτός φυτωρίου, καθώς και για την έκθεση των φυτών σε φυτώρια, garden center και καταστήματα.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΒΙΟΔΙΕΡΓΕΤΗΣ ALBIT PLUS

Το Albit® είναι ένα καινοτόμο βιοτεχνολογικό προϊόν. Θωρακίζει τα φύτα και τις καλλιέργιες απο στρεσογόνες κάταστάσεις είτε είναι βιοτικές(ασθένειες, έντομα κ.α.) είτε είναι αβιοτικές (ξηρασία, παγετός, χαλάζι κ.α.). Το δραστικό συστατικό του Albit είναι ένα φυσικό βιοπολυμερές πολυ-υδροξυβουτυρικό οξύ (PHB) που συντίθεται από τα ευεργετικά εδαφικά βακτήρια Bacillus megaterium και Pseudomonas aureofaciens. Το Albit δεν περιέχει ζωντανούς μικροοργανισμούς, γεγονός που καθιστά τη δραστηριότητα του πιο σταθερή και λιγότερο εξαρτώμενη από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Ειναί φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Το Albit λειτουργεί ως ισορροπημένο προστατευτικό και διεγερτικό μέσο πολλαπλών εργασιών που αγκαλιάζει όλους τους ζωτικούς τομείς της ζωής των φυτών: • τη φυτρωτικότητα των σπόρων • τη ριζογένεση • το μεταφυτευτικό σοκ • την ανάπτυξη • την ανθοφορία • την καρπόδεση • την αντοχή στις ασθένειες • την αντοχή στη ξηρασία • την πρωίμιση • την ανάκαμψη από ζημιές • την αναγέννηση μετά από κοψίματα • την ποιοτική αναβάθμιση • τη απορρόφηση ανόργανων • τη μικροβιολογία εδάφους • την απόδοση

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΤΑΙΝΙΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΦΥΤΩΝ

Ταινίες σήμανσης για φύτα. Ποικιλία χρωμάτων για τη σήμανση ή διαχωρισμό των φυτών στο χωραφί, το φυτώριο και το garden center.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΦΥΤΕΥΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ 10cm

Φυτευτήρι ανοξείδωτο για γρήγορο, εύκολο και ξεκούραστο άνοιγμα τρύπας στο έδαφος. Κατάλληλο για μεταφυτεύσεις διαφόρων φυτών ανάλογα με το άνοιγμα της οπής τους. Ανθεκτικό και στις καιρικές συνθήκες.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΑΝΤΖΟΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ

Γάντζος από γαλβανισμένο χάλυβα για το δέσιμο του σύρματος στις μπάλες των φυτών.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΤΑΙΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ BUDDY TAPE h25mX40m 1 τμχ

Ταινία ειδική για εμβολιασμούς και επούλωση τραυματισμών για την αποφυγή ασθενειών. Εύκολη και γρήγορη στη χρήση της. Εφαρμόζεται σε όλα τα φυτά. Είναι ελαστική και αυξάνει 8 φορές το μήκος της. Είναι βιοδιασπώμενη μειώνοντας το κόστος εργασίας για την απομάκρυνση της. Διαθέσιμη σε ρολό των 60m και φάρδος 25mm.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ντουζιέρα ποτίσματος από αλουμίνιο. Η ντουζιέρα δημιουργεί ομοιόμορφη κατανομή στο νερό ποτίσματος για καλύτερη διαβροχή του χώματος και χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην υγεία του φυτού (κόμη και ρίζα). Ευκολία χρήσης. Οικονομία στο νερό και στο χρόνο ποτίσματος.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΔΙΑΦΑΝΗ ΣΕΛΟΦΑΝ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ

Μεμβράνη διάφανη σελοφάν με τρυπες για τη συσκευασία των καροτσιών και παλετών μεταφοράς φυτών και υλικών

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ

Οι χώροι στάθμευσης και οι δρόμοι που χρησιμοποιούν την γεωκυψέλη χαλικιού BERA Gravel Fix® Pro μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις θέσεις parking τους ειδικούς δείκτες στάθμευσης της BERA. Είναι κατασκευασμένοι από πολυπροπυλένιο και διατίθενται με ή χωρίς ανάκλαση. Εύκολη εγκατάσταση χωρίς ειδικά εργαλεία.Σε χρώμα λευκό και μαύρο.Οι δείκτες στάθμευσης BERA® είναι πλήρως ανακυκλώσιμοι και κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές όπως και για το BERA Gravel Fix®. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Χρώμα Κωδικός μαύρο, άσπρο Αντανάκλαση Υλικό Πολυπροπυλένιο Βάρος 90 γραμμάρια Διάσταση 10 cm Προστατεύεται από UV και παγετό Συσκευασία : 70 τεμάχια / κουτί

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΦΛΟΙΟΣ ΠΕΥΚΟΥ ΚΑΦΕ 25/40mm

Φλοιός πεύκου επεξεργασμένος, για επικάλυψη παρτεριών και γλαστρών. Προσφέρει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, συγκρατεί την υγρασία, και είναι ένας καλός τρόπος να μειώσουμε το ph του εδάφου ώστε να παρεμποδίζεται η ανάπτυξη ζιζανίων αλλά και για να περιορίζεται η εξάτμιση του νερού. Ο φλοιός πεύκου είναι φυσικό προϊόν. Όταν τοποθετηθεί στα παρτέρια, γλάστρες ή στον κήπο μας για εναν χρόνο περίπου θα σταματήσει η ανάπτυξη ζιζανίων (αγριόχορτα). Γίνεται σημαντική οικονομία στην εργασία ξεβοτανισματος και βελτιώνεται το αισθητικό αποτέλεσμα. Μειώνει την εξάτμιση νερού ειδικά αν τοποθετηθεί σε πάχος μεγαλύτερο από 5-7 εκατοστά όποτε είναι πολύ δραστικός και στο θέμα του ποτίσματος, ενω προστατεύει και τις ρίζες των φυτών το χειμώνα από τις χαμηλές θερμοκρασίες ειδικά για ευαίσθητα φυτά. Συσκευασία 60lt

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΠΙΑΣΤΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΙΧΤΥ ΣΚΙΑΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΑ 2 ΣΗΜΕΙΩΝ

Πιαστράκια (κλιπς) για δίχτυ σκίασης πράσινα, δύο σημείων. Διάσταση : 53 x 40 mm

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια