Συνεργασία

Είμαστε ο μοντέρνος και δυναμικός συνεργάτης σας. Λειτουργούμε στρατηγικά μοιραζόμενοι μαζί σας όποια χρήσιμη πληροφορία έχουμε για την επιτυχία και προσδοκία σας.
Ο ρόλος μας στην δουλειά σας περνά απο προμηθευτή σε σύμβουλο και πραγματικό συνεργάτη.
Η ποσότητα, η ποιότητα αλλά και η ποικιλία των ειδών μας μαζί με την αποτελεσματική και γρήγορη αποστολή στον χώρο σας μας επιτρέπουν να είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης σας.
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας! 

Δυναμική

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι πάντα στη διάθεση σας, έτοιμοι να ακούσουν τα αιτήματα και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας προσφέροντας τα καταλληλότερα υλικά και υπηρεσίες.
Η εμπειρία μας έχει αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια εργασίας σε όλη την Ελλάδα κυρίως σε φυτώρια καλλιέργειας καλλωπιστικών φυτών, αμπέλου, οπωροφόρων καθώς και σε αγροκτήματα και κέντρα κηπουρικής

Καινοτομία

Mελετώντας προσεκτικά τα αποτελέσματα από τις συνεχείς δοκιμές που κάνουμε έχουμε τα μάτια μας ανοικτά με στόχο την ανάπτυξη βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας και καινοτομούμε με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχοντας στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας.
Συνδυάζουμε την διαίσθηση, την έρευνα, τη δημιουργικότητα, το όραμα και την αυστηρή ανάλυση δεδομένων.

Διαφοροποίηση

Η συνεχής έρευνα σε παγκόσμιο επίπεδο για την ανεύρεση εργαλείων τεχνολογιών και ποιοτικών υλικών για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των φυτών μας οδηγεί καθημερινά στην ηγετική θέση της αγοράς.
Ένας στόχος που ανανεώνουμε καθημερινά με πάθος και συνεχή δέσμευση.

Βιωσιμότητα

Από τις σημαντικότερες λέξεις για την εταιρεία μας και τους πελάτες μας.
Με ιδιαίτερο σεβασμό προς τους πελάτες μας και στο περιβάλλον εφαρμόζουμε καθημερινά πιστοποιημένες διαδικασίες ISO 9001 και λειτουργούμε στηριζόμενοι στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο αμοιβαίο όφελος που έχουμε με τους πελάτες μας.
h-etairia
κ. Βασιλειάδης