Βλέπετε 1–12 από 41 αποτελέσματα

WINDSTOP ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ

Μεταλλικός κώνος κατάλληλος για τη στήριξη φυτών. Φτιαγμένο από μέταλλο, σταθεροποιεί φυτά σε γλάστρες με υψηλό σημείο κέντρου βάρους χωρίς να απαιτείται το δέσιμο τους. Λόγω του μεγάλου όγκου στην βάση,δεν επιτρέπει στο φυτό να πέσει από τον αέρα.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΑΝΤΖΟΣ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ

Γάντζος από γαλβανισμένο χάλυβα για το δέσιμο του σύρματος στις μπάλες των φυτών.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΚΟΠΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 22/24mm

Δαχτυλίδι κοπής μεταλλικό για το κόψιμο του κορδονιού δεσίματος pvc για εξοικονόμηση χρόνου με διάμετρο 22,24mm

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΔΙΣΚΟΣ ΡΑΦΙΟΥ PVC ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ UNISTANDARD 135cmX56cm

Δίσκος απο λεπτό πλαστικό για ράφι εποχιακού καροτσιού. Χρησιμεύει για το πότισμα των φυτων πάνω στο καρότσι και να προστατεύει τα ράφια απο φθορά. Ιδανικό για τη δημιουργία λεκάνης νερου για καλύτερο πότισμα των φυτών.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΘΗΚΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΑΦΕ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Θήκη καφέ δερμάτινη για κλαδευτήρι με μαύρη ζώνη που προσαρμόζεται στην μέση.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΙΜΑΝΤΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ

Ιμάντες από πολυεστέρα μέγιστης αντοχής, επενδυμένος με διπλό στρώμα για ανύψωση με γερανό. Κατάλληλος για την αποφυγή πληγών των φυτών κατά την μεταφορά τους. Έχει ενισχυμένες θηλειές για μεγαλύτερη ευκολία φόρτωσης και προστασία από την φθορά.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΙΜΑΝΤΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ

Ιμάντας πολυεστερικός μέγιστης αντοχής. Κατάλληλος για την μεταφορά βαρέων αντικειμένων και φυτών. Ιδανικός για αποφυγή πληγών στους κορμούς των φυτών.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΛΑΘΙ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΓΙΑ ΚΛΑΡΚ 200cmX180cmΧh100cm

Καλάθι μεταλλικό για περονοφόρο (κλαρκ). Από γαλβανισμένο χάλυβα μεγάλης αντοχής. Ιδανικό για μεταφορά, φόρτωση και εκφόρτωση φυτών. Εναλλακτική χρήση του και η διευκόλυνση στην διαδικασία κλαδέματος ψηλών δέντρων. Επιφάνεια φόρτωσης 200 x 180 cm. Ύψος 100 cm.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΡΟΤΣΙ GARDEN CENTER 55X70cm

Καροτσάκι φυτωρίου μεταλλικό από γαλβανισμένο χάλυβα. Οι ρόδες του είναι από χονδρό λάστιχο καουτσούκ ώστε να μην ολισθαίνει και με ειδικά σχεδιασμένο χερούλι για ευκολία μεταφοράς. Ιδανικό κρότσι για ανθοπωλεία και garden centers για την εύκολη χρήση από τους πελάτες των καταστημάτων με σκοπό την μεταφορά των προιόντων τους.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΡΟΤΣΙ PVC

Καρότσι ιδανικό για την μεταφορά όλων των φυτών, δεν σκουριάζει. Αποτελείται από πλαστική λεκάνη, πλαστικές ζάντες, ο σκελετός του είναι από ατσάλι. Η ρόδα είναι από χονδρό λάστιχο-καουτσούκ ώστε να μην ολισθαίνει και με ειδικά σχεδιασμένο χερούλι για ευκολία μεταφοράς καθώς είναι ιδιαίτερα ελαφρύ.Διατίθεται στα εξής μεγέθη: - με μια ρόδα 100 lit. - με δυο ρόδες 160lit.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΒΑΣ

Καρότσι μεταλλικό κάβας με δύο ρόδες μεγάλο. Οι ρόδες είναι από χονδρό λάστιχο καουτσούκ ώστε να μην ολισθαίνει και με ειδικά σχεδιασμένα χερούλια για ευκολία μεταφοράς. Ιδανικό για την μεταφορά γλαστρρών και δεμάτων στο φυτώριο.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ

Καρότσι μεταλλικό από γαλβανισμένο χάλυβα επίπεδο (ταψί), ανθεκτικό στις σκληρές εργασίες και τον καιρό. Η ρόδα είναι από χονδρό λάστιχο καουτσούκ ώστε να μην ολισθαίνει και με ειδικά σχεδιασμένα χερούλια για ευκολία μεταφοράς. Ιδανικό για την ευκολία, την εξυπηρέτηση και την οικονομία για παραγωγούς, αγρότες, ανθοπωλεία και garden centers.Διαθέσημα στις εξής διαστάσεις: - με μια ρόδα 115cm X 63cm - με δυο ρόδες 140cm X 63cm - με δυο ρόδες 140cm X 80cm - με δυο ρόδες 190cm X 80cm - με τέσσερις ρόδες 200cm X 63cm

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια