Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

TREEFIX ΔΕΤΙΚΟ

Tα TREE-FIX είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας συνθετικό καουτσούκ, EPDM. Χαρακτηριστικά του είναι η ταχύτητα στην εφαρμογή, η αξιοπιστία, η διάρκεια στον χρόνο Παραγωγικότητα (700-1000 δεσίματα/ώρα). Η εφαρμογή χωρίς κόμπους-δυσκολίες, επιτρέπει την εξοικονόμηση χρόνου (70-80% σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο). Προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα ενώ παράλληλα η μεγάλη ελαστικότητά του δεν αποτρέπει την ομαλή ανάπτυξη του φυτού. Έχει εγγυημένη διάρκεια ζωής άνω των 5 χρόνων!

Μονάδα Μέτρησης: Κιλά

ΔΙΧΤΥ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ

Δίχτυ περιτυλίγματος από πολυαιθυλένιο. Κατάλληλο για τύλιγμα φυτών καθώς επιτρέπει την αναπνοή και μειώνει αισθητά το μέγεθος της κόμης τους. Επίσης, είναι η ιδανική λύση για τη συσκευασία παλετών ή καροτσιών τα οποία πρόκειται να μεταφέρουν φυτά για μεγάλο χρονικό διάατημα και σε μεγάλες αποστάσεις.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΠΑΣΣΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Πασσαλάκια από σκληρό πλαστικό για ανταλλακτική ετικέτα. Διατίθεται σε κίτρινο χρώμα και 2 διαφορετικά ύψη με κεκλιμένη κεφαλή προς τα πίσω.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΣΕΣΟΥΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Σέσουλες από ανοξείδωτο μέταλλο μεγάλης αντοχής. Ιδανικές για φύτευση φυτών. Διαχείριση σπόρων καθώς και λιπασμάτων. Διατίθεται σε 4 μεγέθη

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΕ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ

Ταμπελάκι πλαστικό, κίτρινου χρώματος με ίσια η κεκλιμένη κεφαλή προς τα πίσω. Ιδανικό για σήμανση γλαστρών, δίσκων με φυτά και σε πειραματικούς αγρούς. Μπορεί να γίνει είτε με χρήση ανεξίτηλου μαρκαδόρου είτε με αυτοκόλλητες ετικέτες. Διατίθεται στις παρακάτω διαστάσεις : Διάσταση ταμπέλας 5,5Χ3,5 (15cm) Διάσταση ταμπέλας 7,0Χ5,0 (30cm) Διάσταση ταμπέλας 9,5Χ6,5 (40cm) Διάσταση ταμπέλας 16,0Χ10,0 (55cm)

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια