Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

ΓΛΑΣΤΡΑ ETRUSCO TERRACOTTA

Γλάστρα από πολυπροπυλένιο με μεγάλη αντοχή στο χρόνο, τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Με χαμηλό σχήμα και φαρδύ. Μοντέρνο στυλ κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα φυτών. Είναι μια όμορφη γλάστρα ιδανική για μπαλκόνια και κήπους. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Χρώμα : terracotta *Κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα χρώματαΣε μεγέθη από 2.3lt-170lt.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ TUSCANY TERRACOTTA

Γλάστρα από πολυπροπυλένιο με μεγάλη αντοχή στο χρόνο , τις καιρικές συνθήκες και την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι μια όμορφη γλάστρα ιδανική για μπαλκόνια και κήπους. Κατασκευάζεται στην Ιταλία. Χρώμα : terracotta *Κατόπιν παραγγελίας και σε άλλα χρώματαΣε μεγέθη από 1,7lt-30lt.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΑΥΡΗ

Γλάστρα φυτωρίου μαύρη πολυαιθυλενίου Ιταλικής προέλευσης με τρύπες στο πλάι για καλύτερη αποστράγγιση. Ιδανικές γλάστρες για εξωτερικό χώρο. Είναι άθραυστη. Διατίθενται σε μεγέθη χωρητικότητας από 2-25 lt. Τα μικρά μεγέθη 2-5 lt, χρησιμοποιούνται για : •θάμνους •πολλαπλασιαστικό υλικό Τα μεσαία μεγέθη 7 - 9, 5 lt χρησιμοποιούνται για : •Καρποφόρα δέντρα •ανθοφόρους θάμνους •κωνοφόρα Τα μεγαλύτερα μεγέθη 12 -25 lt χρησιμοποιούνται για : •καλλωπιστικά •καρποφόρα δέντρα •εσπεριδοειδή •θάμνους σε πολύ μεγάλα μεγέθη Ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Παράγονται από 70% καθαρό και 30% ανακυκλώσιμο πολυαιθυλένιο Διατίθεται και σε κόκκινο χρώμα κατόπιν παραγγελίας

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΑΝΤΙΣΠΙΡΑΛ ΜΑΥΡΗ

Τετράγωνη γλάστρα φυτωρίου αντι-σπιράλ Ιταλικής προέλευσης, κατασκευασμένη από πολυαιθυλένιο υψηλής ποιότητας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντι-σπιράλ για να αποφεύγετε την ανεπιθύμητη σπειροειδή κίνηση της ρίζας. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία στα φυτά σας κατά της σπειροειδούς κίνησης της ρίζας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τη δημιουργία ενός πλούσιου και υγιούς ριζικού συστήματος. Επιπλέον, οι τρύπες στο κάτω μέρος εξασφαλίζουν την ιδανική αποστράγγιση. Αυτές οι γλάστρες είναι κατασκευασμένες για να αντέχουν στο χρόνο και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση και αξιοπιστία. Είναι επίσης άθραυστες, προσφέροντας ανθεκτικότητα στις καθημερινή χρήση. Με διαθέσιμα μεγέθη χωρητικότητας από 0,35 έως 6,5 λίτρα, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Παράγονται από 70% καθαρό και 30% ανακυκλώσιμο πολυαιθυλένιο, υιοθετώντας μια προσέγγιση φιλική προς το περιβάλλον. Επενδύστε σε αυτήν την υψηλής ποιότητας γλάστρα φυτωρίου για να διασφαλίσετε την επιτυχή ανάπτυξη και φροντίδα των φυτών σας, προσφέροντας ένα περιβάλλον που ευνοεί την υγιή ανάπτυξη και ανθοφορία.

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια

ΓΛΑΣΤΡΑ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΜΑΥΡΗ

Γλάστρα φυτωρίου μαύρη τετράγωνη πολυαιθυλενίου Ιταλικής προέλευσης με τρύπες στο κάτω μέρος για καλύτερη αποστράγγιση. Ιδανικές γλάστρες για φύτευση πολλαπλασιαστικού υλικού, εσπεριδοειδών,τριανταφυλλιάς και ελιάς . Είναι άθραυστη. Διατίθενται σε μεγέθη χωρητικότητας από 0,35-6,5 lt. Ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. Παράγονται από 70% καθαρό και 30% ανακυκλώσιμο πολυαιθυλενίου

Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια